Nr oferty: StPr/25/0412Dodane przez: kontakt przez PUP
Warunki pracy i płacy | |
Miejsce pracy: | Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie |
: | Przygotowywanie stanowiska pracy, bieżące utrzymywanie czystości na stanowisku, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; Pobieranie z magazynu surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ich obróbka wstępna (ręczna, mechaniczna, termiczna) oraz zabezpieczanie przed zepsuciem; Wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; Sporządzanie potraw kuchni polskiej i kuchni regionalnych; Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych; Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego. |
Rodzaj umowy: | Nie dotyczy |
Wymiar etatu: | 1 |
Zmianowość: | jedna zmiana |
Liczba godzin pracy w tygodniu: | 40 |
Data rozpoczęcia: | 12.05.2025 |
: | 1 994,40 PLN |
System wynagradzania: | |
Dane pracodawcy: | |
Pracodawca: | kontakt przez PUP |
Sposób aplikowania: | za pośrednictwem urzędu |
Adres: | Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie |
Osoba do kontaktu: | Maciej Guterch |
Numer telefonu: | 183536307 |
E-mail: | [email protected] |
Język aplikacji: | polski |
Wymagane dokumenty: | Skierowanie |
Sposób kontaktu przekazania dokumentów: |