Nr oferty: StPr/25/0381Dodane przez: kontakt przez PUP
Warunki pracy i płacy | |
Miejsce pracy: | Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie |
: | Przygotowanie surowców do produkcji; Przeprowadzanie procesu produkcji półproduktów i wyrobów gotowych ; Nadzorowanie i kontrolowanie zmian produktu w trakcie produkcji na podstawie szczegółowych wytycznych technologii produkcji; Obsługa maszyn i urządzeń oraz ich konserwacja na podstawie instrukcji i dokumentacji technologicznej; Posługiwanie się aparaturą kontrolno-pomiarową stosowana w przetwórstwie spożywczym; Identyfikowanie zagrożeń bezpieczeństwa żywności i monitorowanie krytycznych punktów kontroli w procesach produkcji oraz podejmowanie działań korygujących zgodnie z zasadami europejskich dyrektyw Dobrej Praktyki Higienicznej, zasadami Dobrej Praktyki Produkcyjnej i systemu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. |
Rodzaj umowy: | Nie dotyczy |
Wymiar etatu: | 1 |
Zmianowość: | jedna zmiana |
Liczba godzin pracy w tygodniu: | 40 |
Data rozpoczęcia: | 25.04.2025 |
: | od 4 666 PLN |
System wynagradzania: | Czasowy ze stawką miesięczną |
Dane pracodawcy: | |
Pracodawca: | kontakt przez PUP |
Sposób aplikowania: | za pośrednictwem urzędu |
Adres: | Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie |
Osoba do kontaktu: | Maciej Guterch |
Numer telefonu: | 183536307 |
E-mail: | [email protected] |
Język aplikacji: | polski |
Wymagane dokumenty: | Skierowanie |
Sposób kontaktu przekazania dokumentów: |