Zamknij

Urządzenia chłodnicze w gastronomii. Nowoczesne witryny, zamrażarki i inne produkty gwarantujące zdrowie i bezpieczeństwo klientów

11:57, 30.01.2023 art. sponsorowany Aktualizacja: 11:57, 30.01.2023

Która szafa i stół najlepiej posłużą Twojej firmie? Wyposażenie gastronomii bywa niełatwe w wyborze. Zobacz, na co zwrócić uwagę, wybierając urządzenia chłodnicze, tak żeby zawsze oferować świeże produkty.

Gastronomiczne urządzenia chłodnicze z certyfikatem 

Dystrybuując żywność w sklepie czy lokalu, bierzesz odpowiedzialność za zdrowie klientów. Nie ma więc tu miejsca na przypadkowe wybory. Wszystkie sprzęty muszą być sprawdzone pod kątem jakości. Służyć Ci będą przez wiele lat, dlatego decyduj się na takie, które otrzymały atest potwierdzający ich bezpieczeństwo. Prześwietlaj pod tym względem każdą firmę, która oferuje wyposażenie do przechowywania produktów spożywczych.

Kategorie urządzeń do przechowywania - pełne wyposażenie lokalu

Prowadzisz sklep, restaurację albo stację benzynową? Niech znajdą się w nich witryny chłodnicze, które nie tylko zachowają świeżość produktów, ale pozwolą właściwie je eksponować. W zależności od potrzeb uzupełnij umeblowanie o kostkarki do lodu, ladę, stoły i schładzarki szokowe. Mając wszechstronne urządzenia chłodnicze, poszerzysz swoją ofertę i przyciągniesz nowych klientów.

Świeże produkty dzięki szafom chłodniczym i innym meblom

Sprzęty mroźnicze i chłodnicze utrzymują bardzo niską temperaturę, dzięki czemu żywność zachowuje swoje właściwości przez długi czas. Przeszklone z każdej strony ściany lodówek ułatwiają klientom podjęcie decyzji, na który kawałek ciasta mają ochotę. Przepastne szafy pozwalają schować duży zapas produktów, znacznie usprawniając logistykę dostaw. Wybieraj meble z głową, tak żeby jak najbardziej ułatwić sobie pracę i obsługę.

Nowoczesne rozwiązania w produkcji urządzeń

Na pewno wiesz, jak irytujące jest przenikanie się zapachów różnych produktów spożywczych we wnętrzu witryny czy szafy. A jeśli przeszkadza to Tobie, pomyśl o klientach - oni również nie będą zachwyceni, kiedy okaże się, że to, co kupili czy zamówili, smakuje całkiem inaczej.

Dlatego wybierając wyposażenie, sprawdzaj nie tylko to, na ile jest ono energooszczędne, ale również w jaki sposób zabezpiecza żywność. W szafach, lodówkach i regałach z nanotechnologią TiO2 wszystkie produkty są bezpieczne, a ich świeżość utrzymuje się przez długi czas.

Laureat konkursów na najlepsze urządzenia chłodnicze w gastronomii

Od 60 lat Bolarus.com.pl aktywnie działa na rynku producentów urządzeń gastronomicznych i laboratoryjnych. Nie zatrzymuje się w miejscu, o czym świadczą liczne nagrody i wyróżnienia, m. in. czterokrotny tytuł Gazeli Biznesu. Prowadząc lokal gastronomiczny lub sklep spożywczy, zwróć uwagę na ofertę tej firmy. Skupia się ona bowiem nie tylko na produkcji, ale również tworzy własne rozwiązania i patenty, takie jak np. ekologiczny czynnik chłodniczy.

(art. sponsorowany)
facebookFacebook
twitterTwitter
wykopWykop
0%