Nr oferty: StPr/24/0328Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Warunki pracy i płacy | |
Miejsce pracy: | Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie |
Opis zadań: | Przygotowanie stanowiska pracy, bieżące utrzymanie czystości na stanowisku, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji potraw z magazynu; Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); Wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw; Porcjowanie i wydawanie potraw na sale, utrzymanie w czystości stołówki po posiłku; Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżących konserwacja tych urządzeń; Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego. |
Rodzaj umowy: | Nie dotyczy |
Wymiar etatu: | 1 |
Zmianowość: | jedna zmiana |
Liczba godzin pracy w tygodniu: | 40 |
Data rozpoczęcia: | 10.04.2024 |
Stypendium brutto: | 1 790,3 PLN |
System wynagradzania: | |
Wymagania konieczne | |
Wykształcenie: |
|
Wymagania pożądane | |
Wykształcenie: |
|
Pozostałe wymagania | |
Inne wymagania: | Wykształcenie min. średnie ogólnokształcące, preferowane średnie zawodowe, policealne lub wyższe; staranność; zdolność do pracy w zespole; zdolność do pracy pod presją czasu; komunikatywność; podzielnośc uwagi. |
Dane pracodawcy: | |
Pracodawca: | kontakt przez PUP |
Sposób aplikowania: | za pośrednictwem urzędu |
Adres: | Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie |
Osoba do kontaktu: | Maciej Guterch |
Numer telefonu: | 183536307 |
E-mail: | [email protected] |
Język aplikacji: | polski |
Wymagane dokumenty: | Skierowanie + CV |
Sposób kontaktu przekazania dokumentów: |