Nr oferty: StPr/23/0871Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Warunki pracy i płacy | |
Miejsce pracy: | Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie |
Zakres obowiązków: | 1. Ocena przydatności surowców do produkcji oraz ich przygotowanie. 2. Mieszanie surowców (zgodnie z recepturami) zarabianie ciast drożdżowych, parzonych, francuskich, biszkoptowych, biszkoptowo-tłuszczowych. 3. Przygotowywanie różnego rodzaju nadzień, formowanie i wypiekanie ciast w zależności od rodzaju. 4. Przekładanie i wykańczanie ciast oraz ciastek. 5. Ocena organoleptyczna poszczególnych faz procesu technologicznego. 6. Utrzymywanie porządku i czystości na stanowiskach pracy oraz przestrzeganie BHP. 7. Zapoznanie się ze sposobami magazynowania surowców i wyrobów. |
Rodzaj umowy: | Nie dotyczy |
Wymiar etatu: | 1 |
Zmianowość: | jedna zmiana |
Liczba godzin pracy w tygodniu: | 40 |
Data rozpoczęcia: | 17.11.2023 |
Wynagrodzenie brutto: | od 3 600 PLN |
System wynagradzania: | Czasowy ze stawką miesięczną |
Wymagania konieczne | |
Wykształcenie: |
|
Zawód: |
|
Pozostałe wymagania | |
Inne wymagania: | wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, preferowany kierunek cukiernik; dobra kondycja fizyczna; obowiązkowość; chęć do pracy; schludność; staż pracy - min. 6 miesięcy |
Dane pracodawcy: | |
Pracodawca: | kontakt przez PUP |
Sposób aplikowania: | za pośrednictwem urzędu |
Adres: | Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie |
Osoba do kontaktu: | Maciej Guterch |
Numer telefonu: | 183536307 |
E-mail: | [email protected] |
Język aplikacji: | polski |
Wymagane dokumenty: | skierowanie |
Sposób kontaktu przekazania dokumentów: |