Nr oferty: StPr/24/0434Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Warunki pracy i płacy | |
Miejsce pracy: | Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie |
Zakres obowiązków: | Obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie); Rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców; Przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza; Pomoc w wydawaniu posiłków. |
Rodzaj umowy: | Umowa o pracę na czas określony |
Wymiar etatu: | 1 |
Zmianowość: | dwie zmiany |
Liczba godzin pracy w tygodniu: | 40 |
Data rozpoczęcia: | 20.05.2024 |
Wynagrodzenie brutto: | od 4 242 PLN |
System wynagradzania: | Czasowy ze stawką miesięczną |
Wymagania konieczne | |
Wykształcenie: |
|
Pozostałe wymagania | |
Inne wymagania: | Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe/branżowe gastronomiczne. |
Dane pracodawcy: | |
Pracodawca: | kontakt przez PUP |
Sposób aplikowania: | za pośrednictwem urzędu |
Adres: | Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie |
Osoba do kontaktu: | Grzegorz Lichoń |
Numer telefonu: | 183536307 |
E-mail: | |
Język aplikacji: | polski |
Wymagane dokumenty: | skierowanie + CV |
Sposób kontaktu przekazania dokumentów: |